• Nacházíte se zde:
  • Diváci
  • Vstupenky

Vstupenky

Barum Czech Rally Zlín je jedním z největších motoristických podniků v České republice a každoročně ji navštěvují davy fanoušků z celé Evropy. Díky spojení s FIA Mistrovstvím Evropy v rally (ERC) není jednoduché na podobně rozsáhlý podnik najít finance. Proto pořadatelé barumky vybírají vstupné na rychlostních zkouškách. Vy diváci jste jedním z významných partnerů pro pořadatele, za což Vám velmi děkujeme. Tato finanční částka ze vstupného tvoří důležitou položku v rozpočtu barumky.

Organizátoři zlínské rally podobně jako řada světových motoristických podniků přistupují i v letošním roce k výběru vstupu na rychlostních zkouškách a dalších místech. Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky. Výběr vstupu bude organizován v areálu servisní zóny v Otrokovicích, kvalifikační RZ s názvem Maják i shakedownu ve Zlíně-Malenovicích a všech rychlostních zkouškách s výjimkou divácké Super RZ v ulicích Zlína (zde bude vybírán vstup pouze ve VIP zóně). Vedle páteční divácké noční erzety v ulicích krajského města nebude vybíráno vstupné na slavnostní start a cíl soutěže na zlínském náměstí před radnicí.

VSTUPNÉ:
Visačky a vstupenky opravňují jejich držitele ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky – a to na technickou přejímku, na jednotlivé rychlostní zkoušky a umožňují přístup do servisu v otrokovickém areálu Continental Barum s.r.o. Tam letos opět proběhne technická přejímka naplánovaná na čtvrtek 17. srpna.

Pro zájemce jsou připraveny dva druhy vstupenek. Cena lístku pro JEDNORÁZOVÝ VSTUP na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny bude 250 Kč. Jednorázové lístky budou k dostání na přístupových místech k RZ a jsou určeny zejména pro ty, kteří během rally navštíví jednu nebo dvě rychlostní zkoušky. Dále jsou k dispozici visačky volný vstup s názvem PERMANENTKA v ceně 700 Kč, které platí po dobu čtyř dní a diváci se díky nim mohou dostat do všech následujících diváckých prostorů:

Čtvrtek 17. srpna: technická přejímka (Otrokovice, areál Continental Barum s.r.o.)
Pátek 18. srpna: kvalifikační RZ Maják, shakedown (Zlín-Malenovice), servisní zóna Otrokovice
Sobota 19. srpna: RZ 2, 3, 4, 5, 6, 7, servisní zóna Otrokovice
Neděle 20. srpna: RZ 8, 9, 10, 11, 12, 13, servisní zóna Otrokovice

Při pořízení visačky v ceně 700 Kč diváci nejenže ušetří, ale rovněž zrychlí přístup k rychlostní zkoušce, protože nebudou muset čekat u výběrčí služby na zaplacení. Visačky - permanentky budou v prodeji na vybraných čerpacích stanicích v okolí trati rally od středy 9. srpna, jejich kompletní seznam bude k dispozici na stránce www.czechrally.com, rovněž je možné je dopředu objednat na e-shopu www.visitrally.cz.

VSTUP ZDARMA:
- děti do 10 let v doprovodu rodičů
- zdravotně postižení

Bezplatně přístupná bude městská Super RZ konaná v pátek 18. 8. 2023.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.