• Nacházíte se zde:
  • Partneři

Partneři

Automobilové rally jsou velice specifickou disciplínou. Narozdíl od většiny jiných motoristických sportů se totiž konají na běžných silnicích, v otevřené krajině a často také ve vesnicích či městech. Rally tak mnohdy přímo zasahují do života spousty lidí, kteří s motoristickým sportem nemají vůbec nic společného. Jejich tolerance vůči automobilovým podnikům, jejím pořadatelům a návštěvníkům je však k pořádání takovýchto podniků nezbytná. Je proto důležité lidem vycházet vstříc, aby je sportovní podnik ovlivňoval v jejich každodenním životě co možná nejméně.

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín si velice váží toho, že v regionu, kde se tento podnik koná, žijí lidé respektující úsilí jiných a umožňující uspořádání tak rozsáhlé akce, jakým tradiční „barumka" je. Jen díky tomu může její trať vést řadou měst, městysů či obcí, bez jejichž spolupráce, náklonnosti a ochoty by bylo zorganizování této automobilové soutěže nemožné.Velký vděk si zaslouží lidé z organizace Arcibiskupské lesy a statky Olomouc s.r.o., díky jejichž vstřícnému přístupu mohly být do trati letošní Barum Czech Rally Zlín zařazeny hodnotné úseky lesních cest.

Je zcela na místě poděkovat všem za vycházení vstříc nejen v minulých letech, ale také při chystání a průběhu aktuálního, 51. ročníku Barum Czech Rally Zlín.

Máme za sebou 51. Barum Czech Rally Zlín. Ročník plný výzev s novým promotérem i rušných momentů na rychlostních zkouškách. Posádky předvedly kvalitní sportovní výkon a organizační tým fungoval. S časovým odstupem můžeme říci, že se odjel letošní ročník velmi dobře.

O skvělou atmosféru se opět postaraly desetitisíce fanoušků, kteří podél trati hnali kupředu své favority a oblíbence. Rally bez fanoušků jednoduše není rally.

Na stranu druhou je nám jasné, že tak enormní množství fanoušků s sebou nese mnoho komplikací pro místní obyvatele a mnohdy to není zcela jednoduché. Právě proto jsme velmi vděčni za Vaši podporu, samotná rally by se nemohla zorganizovat bez podpory Vaší obce, jejich obyvatel, majitelů komunikací a lesů podél tratě.

Tímto nám dovolte ještě jednou poděkovat za Vaši vstřícnost se svolením průjezdu závodu při letošní Barum Czech Rally Zlín a pevně věříme, že budeme nadále pokračovat ve spolupráci i v dalším ročníku.

Děkujeme!
organizační výbor BCRZ

 

 

Vsetín Kroměříž Uh. Hradiště Otrokovice Vizovice Bystřice p. H. Luhačovice

 

 

 
Komárov Pohořelice Oldřichovice Slušovice Březová Hvozdná Lhota Lukov

 

 

   
Vlčková Držková Rajnochovice Hošťálková Zádveřice  Lípa Želechovice Březnice

 

 

   
Sušice Kudlovice Traplice Košíky Jankovice Kostelany Biskupice Pozlovice

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.