• Nacházíte se zde:
  • Média
  • Media info

Media info

Akreditační podmínky

 

Odkaz na registraci národních médií:

 

AKREDITAČNÍ PRAVIDLA, PODMÍNKY
Barum Czech Rally Zlín uplatňuje kritéria pro udělení mediální akreditace v souladu s postupy stanovenými Mezinárodní automobilovou federací (FIA) a promotérem FIA Mistrovství Evropy v rally, společností WRC Promoter GmbH. Akreditace se týkají profesionálních novinářů, fotoreportérů a kameramanů. Budou udělovány pouze zástupcům médií jako jejich pracovní nástroj a nesmějí být využívány pro PR, reklamu a další propagační nebo komerční aktivity.

POSTUP PRO AKREDITACI MÉDIÍ:
Žádosti o akreditaci pro všechna média je nutné podat prostřednictvím online formuláře společnosti Eventhos, který bude na akci k dispozici na webové stránce www.czechrally.com

Veškerá mediální akreditace pro mezinárodní i národní pracovníky médií budou probíhat výhradně prostřednictvím systému ERC, proto všichni držitelé národní permanentní akreditace Autoklubu České republiky musí žádat o akreditaci a bude jim po splnění všech náležitostí vydána vesta ERC pro přístup k rychlostním zkouškám.

TERMÍNY AKREDITACE MÉDIÍ
Datum zahájení: 17. června 2024
Uzávěrka pro národní a mezinárodní média: 31. července 2024

TISKOVÉ STŘEDISKO, VÝDEJ AKREDITACÍ
Místo: Continental Barum, s.r.o. – vestibul, Otrokovice
V prostorách tiskového střediska bude otevřena akreditační místnost od čtvrtka 15. srpna (14 hodin) do soboty 17. srpna (12 hodin).
Adresa: Objízdná 1628, 765 02 Otrokovice
GPS souřadnice: N: 49° 11' 58.74" E: 17° 31' 36.278"

 

DALŠÍ INFORMACE PRO MEDIA

A – TISK A FOTOGRAFOVÉ
Akreditace je limitována maximem tří zástupců na redakci (v počtu jsou zahrnuty i regionální redakce). Z tohoto počtu může být akreditován pouze jeden fotograf za redakci. Aby byla akreditace přijata, musí být publikace ve veřejném oběhu a musí být veřejnosti prodejná. Publikace autoklubů a společností (soutěžící) pouze s interním oběhem a reklamní agentury nemohou být akreditováni jako média! Elektronická média (internetové weby) musí mít zpravodajský charakter, v žádném případě nelze akreditovat komerční soukromé internetové servery! Novináři a fotoreportéři na volné noze mohou získat mediální akreditaci za předpokladu, že doloží předchozí zveřejnění významných článků a fotografií. Pozor! Fotoakreditace vás neopravňuje k natáčení filmových záběrů.

B – ROZHLAS
Akreditace je limitována maximálním počtem tří zástupců rozhlasových stanic, z toho maximálně dva zástupci obdrží vestu (ERC TABARD).

C – TELEVIZE, VIDEO
Televizní stanice, štáby žádají o akreditaci rovněž prostřednictvím online formuláře společnosti Eventhos, případné dotazy směřujte zasláním e-mailu výhradně na adresu: accreditation@fiaerc.com To platí i pro elektronická média (internetové weby), které budou pořizovat a publikovat záběry ze soutěže, dále pro online mediální natáčení nebo vysílání během nebo po rally, stejně jako instalaci „palubních" kamer do soutěžních vozů.

Osoby akreditované jako televize nebo osoby oprávněné k natáčení si musí být vědomy toho, že pořizování akčního záznamu během rally není povoleno. Televize a další média s akreditací opravňující k natáčení budou moci pořizovat snímky pouze v servisním parku. Televizní stanice a média, která mají zájem o získání licencí k záznamům rally, nebo o příjem videozáznamů ze společnosti WRC Promoter kontaktujte e-mail: broadcasting@wrc.com

Pozor! Používání dronů (UAV) v prostoru rally, tj. na rychlostních zkouškách, servisním parkovišti a v prostoru startu a cíle je přísně zakázáno! Nahrávání jakéhokoliv filmového materiálu na YouTube bez povolení promotéra WRC, tj. promotéra FIA ERC, není povoleno.

BEZPEČNOSTNÍ ŠKOLENÍ PRO MEDIA
Fotografové a kameramani televizních štábů, reportéři rozhlasových stanic obdrží při kladném vyřízení žádosti o akreditaci od promotéra nevratné vesty ERC TABARD. Budou vydávány po bezpečnostním školení pro média ve čtvrtek 15. srpna 2024 v 18 hodin. Školení proběhne v budově Continental Barum, s.r.o. v Otrokovicích, 1. patro nad tiskovým střediskem. Účast na bezpečnostním školení je povinná včetně FIA ERC permanentních akreditací. V případě neúčasti nebude vydána vesta!

Pozor! Všichni akreditovaní zástupci médií musí být starší 18 let.

 

KONTAKTNÍ ÚDAJE PRO MÉDIA:

FIA ERC mediální delegát Richard Rodgers
e-mail: richard.rodgers@fiaerc.com
telefon: + 44 750 387 1575

Národní tiskový mluvčí, vedoucí tiskového střediska Roman Ordelt
e-mail: zlinpress@seznam.cz
telefon: + 420 606 710 214

Akreditační pracovník Evžen Gargulák
e-mail: zlinpressmedia@seznam.cz
telefon: + 420 605 217 969

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.