• Nacházíte se zde:
  • Návštěvníci

Návštěvníci

CZECH DRIVE zaplní Výstaviště Kroměříž. Velký motoristický svátek je za dveřmi!

Budou to dva dny doslova nabité motoristickými lahůdkami. Výstaviště Kroměříž patří o druhém březnovém víkendu hvězdám motorismu a jejich přepočetným fanouškům.

9. a 10. března se už počtvrté koná CZECH DRIVE.

Přinese mimo jiné výstavy moderních i historických vozidel, autogramiády a besedy s jezdci ověnčenými úspěchy na řadě světových soutěží, prezentaci věhlasných motoristických značek.
„Jsem rád, že CZECH DRIVE vyjel po třech zlínských ročnících na čtvrtou zastávku na Výstaviště do Kroměříže. Je to místo jako stvořené pro tento typ akce svým zázemím a rozsahem," zve Miloslav Regner, předseda organizačního výboru Barum Czech Rally Zlín, který stál u zrodu této motoristické přehlídky.
Na setkání bude k vidění zřejmě nejznámější Škoda Octavia na světě se kterou Roman Kresta zažil před časem mimořádně dramatické chvíle na slavné Rally Monte Carlo. A pořadatelé připravili i expozici, která mapuje úspěchy luhačovického jezdce napříč jeho bohatou kariérou s celou řadou zajímavých artefaktů.
Lahůdkou bude nepochybně skvěle obsazená beseda s účastníky Rally Dakar, zájemci si prohlédnou v pestrém programu i expozice toho nejlepšího, co má motor a kola.
„Na kroměřížském Výstavišti rozvineme dakarský bivak a obsazení bude opravdu hvězdné," láká k návštěvě ředitel Výstaviště Kroměříž Pavel Konečný.
Jeho slova nejsou v nejmenším nadsázkou. Stačí nahlédnout do „startovní listiny."
Přijede například Aleš Loprais s kamionem Praga a určitě také stříbrnou medailí z letošní soutěže. Doplní ho mezi mnoha dalšími Jaroslav Valtr s kamionem Iveco.
Přítomní se určitě potkají také s Davidem Pabiškou s motocyklem KTM Rally, Zdeňkem Tůmou s motocyklem YAMAHA RR 700 anebo Tomášem Ouředníčkem s automobilem Toyota Hilux GR T1.
Pozvání organizátorů akceptoval osvědčený znalec Dakaru za oponou Vlasta Korec, který provede návštěvníky besedou a autogramiádou.
„Dakarská beseda začne v sobotu ve 14.30 a do krásného prostředí v Kroměříži se moc těším," hlásí známý moderátor. A dodává: "Kdo nestihne sobotní besedu naživo, budeme pro něj mít v neděli na Výstavišti i záznam na velkoplošné obrazovce".

Více informací: https://www.vystavistekromeriz.cz/akce/2024-03-09-czech-drive

 

Program Czech Drive 2024 

 

CzechDrive 2019:

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.